Alt omkring havehuse og anneks til sommerhus og bolig

Havehus ved vandet

Havehus ved vandet

Arkitekt Todd Saunders har stået for dette super cool havehus ved vandet. Det er et moderne og båd-inspireret havehus med den helt rigtige blanding, af rustikke og moderne Materialer. Med et trætag der ombryder den bageste væg og gulvet, indbyder dette anneks sine beboere og deres heldige gæster, til at slappe af og nyde den fantastiske udsigt ud over søen, igennem de store glasdøre i frontfacaden.

En stor træterrasse strækker sig foran hele forsiden af ​annekset, som er beliggende fredeligt mellem skoven og vandkanten.

Havehus i skoven

Indvendigt er designet minimalistisk, skrællet helt ned til bunden med kun det mest væsentlige for hånden.

Havehus set indefra

Det unikke design var noget af en eksperimentel opgave for denne unge Norge-baserede tegnestue. Ifølge Saunders, så er det sværeste for nye arkitekter, at finde kunder som er villige til at tage en chance, med unge entusiastiske arkitekter som har begrænset erfaring. “I stedet for at lede efter kunder, gik vi på udkig efter en grund, til at bygge en eksperimentel struktur. Ved at gøre dette, kunne vi forfølge vores arkitektoniske vision i overensstemmelse med vores overbevisninger: kompromisløs, original og med respekt for landskabet.”  Vil du se og læse mere, kan du gøre det her: www.saunders.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *