Alt omkring havehuse og anneks til sommerhus og bolig

Et smukt anneks til sommerhuset eller haven som leveres færdigt

Anneks ved sommerhuset

Et smukt anneks udført som en silhuet af et klassisk hus, ja tankerne går nærmest mod de fine små grønne plastik huse fra ungdommens Matador spil. Men her er der på ingen måder tale om plastik. Dette anneks er udført i kvalitets materialer, smukt forarbejdet med det ene formål at glæde dens brugere i mange år frem.

Anneks med seng

Du kan vælge dette anneks i 4 forskellige modeller, alle sammen færdig indrettet og leveret hos dig. Alle  modeller har samme størrelse og form, men varieres efter behov eller ønske om lys indfald. Det leveres som et færdig modul på et underlag klargjort af køber. Dette kræver selvfølgelig at der er mulighed for at kunne køre frem til placeringen med transporten.

Anneks med pejs

Du får et anneks med nedfældbar seng som kan gemmes i væggen om dagen og giver plads til aktiviteter og leg med børnene. Pejsen er med bioethanol som hverken kræver skorsten eller ventilation. Alternativt kan man installere TV hvor pejsen er tænkt, hvis man er bekymret for brug af ild i huset.

Anneks på udstilling

Ikke uden grund tiltrækker dette anneks sig en masse opmærksomhed på messer og udstillinger rundt omkring i verden. Håndværk og design er gennemført i mindste detalje og efterlader de besøgende som dagdrømmere med nye ønsker til fritidsrummet.

Perfekt anneks til sommerhuset

Her kan du se en video omkring tankerne og ideerne bag ved, og hvilke fordele der ved disse færdigbyggede huse til haven. Du kan  kontakte dem direkte hvis dit næste anneks til sommerhuset eller haven skal leveres fra dem.  Bunkie.Co

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *