Alt omkring havehuse og anneks til sommerhus og bolig

Præfabrikeret mobilt container hus

Arkitekttegnet container hus

Dette er ikke bare et tilfældigt container hus. Det et mobilhus, hvor design, funktionalitet og bæredygtighed mødes perfekt i et 27 kvadratmeter moderne beboelsesrum, i en skøn atmosfære som du sjældent har oplevet før.

Container hus med skøn beliggenhed

Container husets skabere og placeringen af Minimod er tegnet af MAPA Arkitekter, en meget talentfuld gruppe af brasilianske arkitekter og designere.

Container hus i enkelt design

Container huset er beliggende i Maquiné – Rio Grande do Sul, et område på Atlanterhavskysten i det sydlige Brasilien. Områdets fantastiske natur inspirerede arkitekterne til at skabe container huset, der byder på en innovativ, intelligent og bæredygtigt alternativ måde at leve på.

Container hus kan placeres mange forskellige steder

Minimalistisk tilgang skabte mere plads i 27 kvadratmeter, end vi plejer at kunne forestille sig. Med præfabrikerede dele blev Minimod et fuldt funktionsdygtig container hus, der kan transporteres til de fleste beliggenheder.

Container hus med minimalistisk indretning

MINIMOD er mere end et produkt af design, det er mere end et hus. Det er praktisk kombineret med komfort, det er økonomi allieret med naturen, det en unik oplevelse af boliger og moderne livsstil.

Container hus leveret med kranbil

Transport af mobilt container hus

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *